2019-05-22

senaste dagarna.

hej hörrni.

hur går veckan? ändå fint för mig. har gjort så mycket grejer senaste dagarna. mest jobbat då alltså, det gör jag ju måndag till fredag som ni vet. men i övrigt!

tog en lugn fredagskväll och läste ut små eldar överallt som jag ju skrev om efter att ha tränat. tog även ett pass på lördag morgon innan jag gick till the broad! det är ett modernt konstmuseum som ligger en kvarts promme från mig.

utställningen soul of a nation pågår just nu, om svart konst mellan 1963-83. den var fin. av dessa bilder är iofs bara denna här till vänster från den utställningen och resten från deras permanenta samling. minns inte konstnären här till höger men det är helt i kolkrita iaf! magiskt.

jenny saville och basquiat. wow.

lite klassiskt barbara kruger såklart med.

min kompis josh som jag gick med köpte ett lyxigt basquiat-ljus till mig! tack tack.

helgäventyren slutade inte där. samma kväll hängde jag på arkadspelsbaren button mash med en annan josh och vi barhoppade runt lite i echo park.

på söndag gick jag till foodtruckfestivalen smorgasburg som är varje söndag i downtown. älskar det stället. en söndag i månaden har dom även vinylsälj! så jag bläddrade igenom hundra skivbackar och kom hem med the eminem show. samt åt en vegansk taco och en filippisnk bakelse. tog noll bilder. duktigt bloggat.

 

på måndagkvällen träffade jag en jag gillar och vi kollade på matrix och beställde hem livets jävla pangramen från jinya (måste skriva upp det här så jag inte glömmer själv). MUMZ.

det var det! <3 glad onsdag.

16

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.