2019-05-16

rooftopbarer och manhattan beach.

hade en så fin lördag och söndag! hängde med julia som jag lyckades ta hela noll bilder på med systemkameran heh …. men såhär såg vår helg ut iallafall:

på lördag hoppade vi runt på takbarer downtown. mmmmm, takbarer. dit upp till det grönskande skulle vi först. där ligger perch!

och såhär ser det ut från motsatt håll, från taket på perch ner mot pershing square. jag bor typ 2 block härifrån, mitt i downtown alltså. här hängde vi nån timme men det var ganska fullt.

så då gick vi vidare till the standard hotel och deras tak istället!

där var det mycket mer rymligt. vi fotade, käkade pommes frites och blev kompis med en yorkshire terrier. sen kramades vi hejdå och sa vi ses imorrn!

så, då var det dagen efter! jag mötte upp i hollywood med julia och hennes vän zhora och vi skulle till stranden. men började med acaibowl på backyard bowls i west hollywood mumzz.

sen körde vi långt långt västerut ända till havet. manhattan beach närmare bestämt! sist jag var i dessa trakter var över fem år sedan, på mitt första spring break bara två månader efter jag flyttat till usa.

i maj och juni kan det vara ganska disigt, speciellt vid havet, men vi fick 1-2 timmar av sol så då satt vi på stranden. det var inte igår jag satt på en strand ska ni veta??

fint.

visade ju den här outfiten i förra inlägget men här är den i kontext iallafall. pepp på utflykt som ni kan se!

vi avslutade söndagsäventyret med sushi och tempura på den strålande restaurangen rice. AH en helg fylld av nya LA-vyer alltså. älskar.

15

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.