2019-05-14

åtta dagar i outfits.

tja! tack vare #jwhfstylechallenge, alltså outfitsutmaningen som just wanna have fun hade på instagram förra veckan, har jag kommit ihåg att ta bilder på mina outfits senaste dagarna – från förra söndagen till denna söndagen. vi kikar!

förra söndagen var jag på mitt livs första bröllop! rockade grön jumpsuit från shein och clutch från target. skorna är h&m och silverhalsbandet från billy!.

på måndagen drog style challenge igång och temat denna dag var randigt. jag körde monki upptill och h&m nertill. vans på fötterna och hjärtsolglasögon från ett gatustånd i williamsburg.

tisdag: ton-i-ton! mörkblått blev det för min del, med croppad småstickad tröja och plisserad kjol, båda från american apparel. och så martens med klack till (persephone heter modellen).

på onsdag var temat blommigt. jag har inte så värst mycket blommiga plagg men denna crop top från shein är en favorit. svart h&m-kjol till det och snedfläta.

throwback var torsdagens utmaning och jag hade egentligen en annan outfit planerad men var sååå dödstrött på morgonen att jag inte pallade ta på mig annat än träningskläder lol. trackjacketen är en deconstructed adidas i samarbete med designern daniëlle cathari. älskar hennes kollektion omg omg omg googla.

fest-fredag var det dags för dagen efter! har inte så mycket glittrigt och så men fick bli chockrosa silkestopp som är så gammal att jag inte minns var den kommer ifrån. plattade håret orkade jag även.

på lördag var temat LJUVT, så jag drog på mig denna blommiga grej från forever21 (gammal som gatan men har hållt förvånansvärt bra).

bryter formatet med selfie i spegeln här men på söndagen skippade jag style challenge (temat var sportigt) eftersom jag skulle till stranden och körde på utsvängda forever21-brallor och vit crop top.

det var mina åtta senaste dagar i outfits det, klart slut!

17

Kommentera

Så snygg i allt!! Jumpsuiten var 1000% :*

Vicky

å gull! tack <3

Alltså de där blommiga brallzen <3

Vicky

tack! tycker om dem med! från forever21 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.