2019-05-11

cinco de mayo.

i söndags var det femte maj. eller cinco de mayo som man säger på spanska!! det lär man ju fira. så det gjorde jag! på tocaya, som är ett ekologiskt mexikanskt ställe typ på andra sidan gatan från mig.

såhär fint äre där inne. såhär ser typ 85% av alla LA-restauranger ut btw, älskare.

karine var i LA! vi lärde känna varann i san francisco för hon jobbade som tränare på mitt gym så vi tränade ihop men började hänga utanför gymmet med. och så flyttade vi ifrån sf typ samtidigt, jag till LA och hon till sf. men denna helg var hon i LA. hon är nämligen härifrån.

dessutom fyller vi år prick samma dag! så vi kombinerade cinco de mayo och födelsefirande med supersmarriga bowls.

sen gick vi vidare till broken shaker! det e en takbar typ tjugofem meter från tocaya lägligt. även en personlig favorit till mig så det klaffade perfekt. dom hade smyckat med piñatas dagen till ära.

vi drack mexikanskt rosa (ja det är en färg säger jag!!) margaritas med torkad lime.

gå till broken shaker om ni e i krokarna! det är den bästa kombon av tikibar möter skyskrapor.

feliz cinco!! drack en halv drink och sen var det dags att sticka för jag skulle på mitt livs första bröllop den eftermiddagen. kan berätta mer om det sen. en bättre söndag iaf!

16

Kommentera

åh vill hänga där. så vackert! och spännande med bröllop ju.

Vicky

eller hur så fint!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.