2019-05-05

födelsebrunchen!

jaha då var födelseveckan slut för det här året då. det var annorlunda mot sist men så fint! på själva dagen käkade jag italienskt till lunch med mitt team och så gick jag ut och hängde med min bartenderkompis david på kvällen. började firandet redan förra helgen såhär:

på asfina margot i culver city!

så ljust och luftigt där. drömbrunchplats ju.

inredningen är stilren fast lite knäpp samtidigt. älskart! dessutom hade dom en stor uteplats där ett liveband stod och spelade. fint.

det var jag, mina tre kollegor christine, adam och ben samt bens tre vänner.

valerie hade också födelsedag i dagarna så vi firade för oss båda.

fick inga bra bilder på adam men här e han iallafall. vi sitter snett mittemot varann på jobbet med så den här placeringen kändes väl naturlig.

och så maten förstås! så magisk den var håll i er nu. potatis som vi delade på! livet. samt broccolini med tzatziki som var så gött att jag inte ens hann fota innan vi hade käkat upp dom.

jag åt polenta med pocherade ägg. så sjuukt gott alltså wow.

sting and tonic! med nässla i.

på slutet överraskade personalen oss med desserter, gulligt! vegansk kokosglass mmmm.

och glutenfri brownie wow döden. kunde inte andas på 3h efter denna massiva måltid kan jag meddela.

födelsedagshatt såklarre.

killar måste dock lära sig att positionera själva personens kropp i mitten av bilden och inte typ ansiktet ….. så oviktigt med tak ju hallå. AJA ska inte gnälla för mycket, hade det så fint!!

sen gick vi vidare till en annan bar innan jag drog hem och däckade pga dagsfylla och matkoma. så fint att mina nya kollegor är så gulliga!!! mkt glad.

21

Kommentera

Haha, tycker det är ett högst rimligt gnäll det där om placering av personen i fotot när en fotar. I forokursen på gymnasiet fick jag lära mig att en alltid ska sikta på bröstet med kameran när en tar porträttbilder. Tänker alltid på det, för det gör nästan hela grejen!

Vicky

bra tips, ska kanske börja instruera folk med det där…

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.