2019-05-02

coachella 2019.

åååå låt oss kolla på lite coachellabilder innan jag berättar om mina födelsedagspåhitt?

det var ju denna feta lineup när jag och min kompis var iväg på coachella härom veckan.

världens vackraste plats är det typ?? nä ska inte överdriva såklart men kolla detta scenbygge tillsammans med golden hour och ökenbergen där bak? älskar.

coachella är bäst på konst i storformat. min favorit detta år var denna astronaut. även att den sakta rörde sig runt området?! lol även på att jag nästan stämde träff med min john ”under the astronaut” första kvällen, tur att vi inte gjorde det haha.

asvarmt var det även, så gött. här är förresten jag innan kanyes sunday service! hans gospelkör håller på att sätta upp setet där på kullen bakom mig på vänstra bilden. så speciell konsert btw, typ 2,5h av gospel. men sjukt fint faktiskt. och ballt att han va så nära och bara gick runt på gräset utan nån scen liksom.

inuti en annan konstinstallation, en stor regnbågsfärgad cylinder. vi åkte även upp i pariserhjulet andra dagen! fett vare.

wäääää. selfie framför hjulet som sig bör. btw att man måste täcka ansiktet för coachella är ju ute i öknen = andas in damm när 100 000 pers rör sig runt där.

vi bodde i palm springs som är ungefär en timme bort. min första gång där, väldigt femtiotalsarkitekturigt och öknigt där.

vi såg solen gå upp över öknen på söndagen (flr vi gick upp 05.30 för att vara på kanyes konsert kl 9 på söndagen!).

det var mobilbilderna från coachella 2019! här är inlägget från förra året förresten. om ni vill se klipp från konserterna så har jag sparat mina stories i en highlight på min insta, @vickyverymuch som vanligt.

22

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.