2019-04-25

en tur till palm springs.

hej! har en drös bilder från coachella i helgen som jag vill visa för er. det var varmt och kul och såå mycket bra konserter. men idag kan vi väl kolla på bilder från min systemkamera i helgen? fick inte ta med systemkamera in på festivalområdet så det här är liksom helgen minus festival (inte så mycket tid över men).

john plockade upp mig fredag morgon och vi körde rakt österut.

kalifornien e sååå fint, ni måste roadtrippa här om ni inte har gjort än (fast helst highway 1 mellan sf och LA, det är jordens vackraste).

det tar bara 2-3 timmar från LA till palm springs, där vi skulle bo under helgen. palm springs är i sin tur ungefär en timme från festivalområdet så vi tog buss in dit varje dag till konserterna.

men på lördagen innan alla spelningar drog vi in till downtown palm springs för att bruncha och kika runt lite. jag hade aldrig varit här! palm springs är ju känt för sin fina arkitektur.

mitt i öknen ligger denna lilla oas.

downtown är några färgglada små block kantade av restauranger och turistiga solglasögonsshoppar.

känns som sydeuropainspirerad arkitektur, eller hur? fast bryter fint mot höga kaliforniska palmer och ökenbergen i bakgrunden.

såhär varmt var det visst. nya solglasögon hade jag även (från en av dom där turistshopparna javisst).

här är john som var min partner in crime denna helg. han jobbar med musik inom radio och kan exakt allt om all sorts musik, en bra festivalkompanjon med andra ord.

det var en liten tur i palm springs det! nästa gång ska jag visa bilder från själva festivalen, så annorlunda vibe där med 100 000 pers och konserter liksom.

glad torsdag puss!

17

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.