2019-04-23

en månad idag.

idag fyller jag en månad som LA-bo. klyschan om att *det var så nyligen jag var i san francisco men samtidigt känns som jag alltid varit här* är ju såklart lika sann som inte.

för att vara lite real: saknar mina vänner! (kan nog våga mig på att säga att jag kände minst 300 pers i sf, och kanske 15 i LA, hah). vet inte vem jag kan smsa om hallå låt oss mötas på philz coffee om 15?? eller brunch i helgen ok??? men helt ärligt så måste jag säga att jag mest känt lättnad över att ha flyttat. som ni kanske vet så sa jag att jag trodde jag skulle deppa ihop och få minikris över flytten, men förutom kompisar så har jag inte saknat sf knappt nånting. märkligt tycker jag själv, men hade så mycket ångest och depp kopplat till mitt gamla jobb typ, så tror mest det är därför.

dessutom är jag så otroligt glad och tacksam över mitt nya jobb!! fyfan vilket jävla bäst beslut detta jobb var. älskar att gå dit varje morgon och har genuint kul varje dag. igår skrattade jag tills jag bokstavligen grät på jobbet. på förra jobbet: grät 3 ggr i veckan i somras. utan skratt-delen. fy helvete vilken pärs d va.

kommer ju inte vara guld och gröna skogar att leva i LA varje dag i evighet amen. men just nu är det och jag ska fortsätta dra ut på det och njuta mer mer mer. så glad även att internet är platsagnostiskt och att ni hänger med mig vart jag än är. puss.

22

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.