2019-04-21

hej söndag.

hej hörrni. till idag hade jag tänkt tidsinställa ett långt inlägg om en bok, men hela den här veckan har varit hetsig med mycket jobb och träning och så coachella fredag + hela denna helg såklart, så hann inte det!!

nu är det fredag morgon och jag sitter på golvet hemma och väntar på min kompis john som ska plocka upp mig så vi kan köra två timmar bort där det är öken och festival.

sorry att jag var så dåligt förberedd på bloggen, men hoppas ni följt med på ig denna helg och så ska jag ju visa tusen bilder när jag kommer hem igen.

juste det e påsk!!! hoppas ni firar ordentligt jag hade helt glömt. själv står jag väl i bergen och kollar kanyes sunday service just nu. desto mer påskägg och göttig mat för er hoppas jag. hörs snart.

17

Kommentera

Hade absolut inte kunnat vara mer avis! Instagramma massor från SS please!!!!

Vicky

påsk i sverige låter himlans fint det med!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.