2019-04-18

drar på festival nu.

kolla den här sjuka lineupen då. det är coachella! nu i helgen alltså. förutom childish gambino, anderson .paak, kid cudi och pusha t som jag är fett pepp på att se så händer sunday service (ser ni längst ner på postern?). det är ju alltså kanye west himself på påsksöndagen. så spännande.

så imorrn kör alltså jag och min la-kompis john ungefär tre timmar bort, till öknen och palm springs och indio där väderappen säger att det ska bli TRETTIÅTTA grader imorrn. håller på att dö av pepp. levande friterad är mitt favoritväder mmm.

dessutom hade jag otrolig tur som fick biljettkrångel och tack vare det fick en vipbiljett istället för en vanlig. klagar ju inte. och ser ni förresten mina peppiga festivalnaglar? tänkte att ett full set (fejknaglar alltså) med lite crazy färger var lagom för coachella. svårt med tangentbord men vill man vara fin osv.

häng med i realtid på mina instagram stories vettja! annars hörs vi här på bloggi snart. har tidsinställt ett inlägg till söndag så det inte är helt tyst här. håll tummarna för att coachella blir minst lika kul som förra året.

19

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.