2019-04-12

söndag ur telefonen.

viiii kan väl kolla vad som skett genom min telefon på sistone? eller på sistone, snarare i söndags bara.

tränade på morgonen. bodypump i min nya företagströja och nästan-inget-smink.

sen: redo för en promme! barbent och för varmt för jacka visade det sig, drömmen. här är förresten en kik på min enorma balkong!

älskarrrr downtown. det är något mes att vara omringad av skyskrapor som gör mig såååå lugn och pirrig samtidigt. väljer detta 1000 gånger framför havsutsikt.

det är så icke-LA här. gamla fasader, bullrigt, smutsigt (insert askungen: ”och alldeles…alldeles…underbart!”) men jag är besatt av dtla. det är här det händer. (såklart inte bara så, mycket nybyggda hippa fancy ställen med OBVI).

prommade till arts district. så sjukt fint där. och SOLIGT. satt på denna bänk över en timme och bara lapade sol och iskaffe, mmm.

< arts district och så walt disney concert hall >. frank gehry, honom känner ni väl till? drömarkitekten. bästa.

ett grönt litet hörn downtown och så ett glammigt foto hehe. älskar denna stadsdel som sagt. behöver lite oljud, sopor, och uteliggare varvat med alla takbarer och salladsställen för att trivas.

22

Kommentera

G

Oj vänta, människosynen i den sista meningen? :/

Vicky

ah, jag fattar hur det came off och ledsen om du blev illa berörd. kanske var lite dåligt formulerat och menar ju såklart inte att det är najs att det finns så många hemlösa här (det är fett deppigt) utan snarare att jag är van vid och har bott på ställen där det finns mycket hemlöshet och skulle aldrig säga att dom är si eller så eller äckliga eller borde flytta på sig eller dra nån annanstans som jag vet många andra skulle tycka. dom är människor och det är lika mycket deras gator som mina.
men tack för att du sa ifrån!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.