2019-04-09

månadens äventyr.

april!! drömmånaden. allt är så vårpirrigt utan att vara kallt, och allt kul drar liksom igång tycker jag.  kanske känns det extra mycket så för mig detta år eftersom det är min första hela månad i LA. sååå spänd, speciellt eftersom en kollega härom dagen ba ”my first year in LA was like a magic carpet ride”. HUR pepp blir man inte då herregud tuppar nästan av.

här är förresten några roliga grejer som händer denna månad:

  • nu i helgen ska jag iväg med julia till palm desert! vi ska bo i ett instagramvänligt airbnb ute i öknen och det står att det ska vara trettio grader mmmm.
  • helgen efter! ska! jag! på! coachella! var ju där förra året och hade the time of my life. samtidigt tänkte jag att det kanske blir både mitt första och sista coachella eftersom det var ett sånt stoooort projekt alltihop. långt, dyrt, styrigt, osv. men nu bor jag ju i LA som är mycket närmare än från sf, och när en kompis smsade och ba ”vill du haka” så måste man ju yolo.
  • sista helgen i april blir min födelsehelg! eller jag fyller på måndagen efter men lär fira den helgen. vet inte vad jag ska knåpa ihop helt än. brukar ju fira i sf med tusen kompisar men nu är jag ju i en ny stad och känner inte lika många. får se vart detta magic carpet ride tar mig : ) övertygad om att det blir bra oavsett.

pepp på denna månad!! april älskar dig.

22

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.