2019-04-07

sju aprillar.

ibland brukar jag ju sammanfatta månader från tidigare år, men kunde inte hitta en aprilsammanställning (förutom födelsedagar genom åren, men det är ju inte samma sak). så vi kan väl kika på andra aprillar idag!

2018.

förra året var jag på event i ett superflott airbnb med fin kudde, käkade tater tot-våffla med lax (NOMZ), skaffade apple watch och hängde med tony.

2017.

året innan var jag på fotoevent med selena och michella, hängde med tare i oakland, blev fotad i solnedgången och firade 2 års vänskap med siri med snackspicknick.

2016.

2016 hängde jag nästan bara med mark, köpte nya vita nike thea, gick på annie leibovitz-utställning med ivana och promenerade till fort point vid foten av golden gate bridge.

2015.

detta år gick jag och patty til vackra seacliff, sen var karolina på besök och jag tog henne längs pirerna i sf, jag och svennegänget jag hängde med mycket då hade brownie bake-off och så träffade jag en mejuuuuuuk hund.

2014.

året då jag flyttade till usa! gick på academy of art, hängde nere vid pier 39 med sjölejonen, kikade på claes oldenburgs fina giant safety pin och hängde på foodtruckfesten off the grid typ varje fredag.

2013.

sverige!! lunchade med min bästis joanna på karlavägen, pluggade i västerås på vardagarna, hängde på söder på helgerna, och gick på vintagemässan med dessa donnor, ni kanske känner igen dom?

2012.

och för hela sju år sedan bodde jag i nice (favoritgullestad ändå), klädde mig såhär rockabillysnyggt (får sug att gå tillbaka till?!), hade fina wilda på besök och drog till monaco när andan föll på.

glad throwbacksöndag. <3

20

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.