2019-04-02

första drömhelgen.

glad tisdag kömpisar. kikar in här för att berätta att min första helg som LA-bo har varit strålande. efter en hel vecka av intensivt nytt jobb-ande och mest varit själv och fixat i ordning hemma gick jag ut i chinatown i fredags på mitt sedan länge stammishak melody lounge. blev ett fint återseende av flera LA-kompisar (och för första gången bor vi i samma stad och jag är inte bara på besök!). vi drack tusen gin sodas och fyllekäkade på wurstküche i arts district. känns mysigt på ett nygammalt sätt på nåt konstigt vis. har ju aldrig festat och samtidigt bott här men det känns som hemma liksom.

hela lördagen tog jag för mig själv och låg uppe på taket. poolpremiär!! och tjunio grader i mars ville DÖ av härlighet. älskar livet så mkt just nu alltså.

även på söndagen blev det sola vid poolkanten i timvis. <3 älskar!! och på kvällen hann jag träffa både jen som bor i sf men var i LA en snabbis på en fika, en tapasmiddag i hollywood med julia som ni kanske minns som bor här i LA. och kanske att jag träffade nån till snygg på kvällen who knows.

en bäst helg helt enkelt!! fattar ju att det är honeymoon period men det e ok för jag har det så bra nuuuu.

22

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.