2019-03-31

en önskelista!

ooo mitt LA-hem (och LA-liv generellt) börjar verkligen komma i ordning nu. inte helt klart men ska ju såklart visa så småningom. mkt pepp!

men idag kanske vi kan ta en önskelista? jag brukar vanligtvis skriva såna här inlägg en månad innan min födelsedag och ibland jul, och idag är det trettioförsta mars och jag fyller den tjugonionde april. så varför inte! sånt här skulle man inte bli arg av att få:

lp-skivor. jag har köpt mitt livs första lp-spelare! har typ velat ha en for ever men har inte blivit av förrän nu. ny lägga = allt hem-lyx händer.

växter. har köpt nästan allt till min nya lägga utom typ balkongmöbler och VÄXTER. vill ha en liten djungel av palmer och annat lättskött grönska.

crop tops & kjolar. har ju nu flyttat till ett ställe som är 27 grader redan i mars så jag kommer behöva utöka min repertoar av crop tops och andra sommarkläder med typ 120%.

spegellös kamera. stor klumpig dslr är så 2014. så oinspirerande att dra runt på. vill ha en ny mindre kamera, typ sony alpha a6000 eller dylik kaliber.

klockbatterier. wohooooo kul önsklelistegrej!!! är det såhär man vet att man är gammal när man önskar sig klockbatterier? eller alltså kanske inte batterier per se, men kan nån öppna mina 2 armbandsur som stannat och byta? tack på förhand.

träningskläder. har ganska många olika träningsklädsset men flera är typ gamla och halvinspirerande. så sugen på snabba nya.

tack va gulliga ni e!! glöm inte 29 april. eller hur ska ni kunna glömma när jag kommer tjata om det minst en gång i veckan tills dess lol. pöss.

22

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.