2019-03-24

i LA nu. (och en krönika.)

skriver det här i förväg men om allt gått som det ska så flyttade jag ner alla mina grejer med en liten lastbil som siris man mike hjälpte mig med igår!! hoppas jag är tryggt framme i min lägenhet just i detta nu och att vi inte kört av vägen eller att nån av mina saker är paj. ha, jinxar jag nu.

tanken är att jag ska ta emot nya möbler idag, kanske ringa över nån av mina LA-kompisar, typ rich? som kan hjälpa mig bygga ihop säng och soffa och sånt. blir spännande och se om allt levereras som planerat, man vet väl aldrig med stora paket.

i övrigt ska jag börja på nya jobbet imorrn redan och ska ta tunnelbanan från downtown till santa monica för första gången. spännande som tusan och pirrigt.

dom kommer inte och installerar mitt internet förrän nästa helg, men har tidsinställt lite inlägg och ska försöka uppdatera ändå såklart. dessutom kan ni alltid hålla koll på instagram. håll tummarna för att allt gått bra nu så hörs vi snart. <3

ps. förresten har jag skrivit en ny krönika för just wanna have fun om minnen som känns från san francisco. läs den vettja. puss.

25

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.