2019-03-14

de sista lediga dagarna här.

våren är här nu, på riktigt verkar det som. i san francisco är vintrarna aldrig vita, men desto blötare. men nu är det sol varje dag och i måndags var det för varmt för att ha jacka på sig. då vet man.

jag tog ledigt i en vecka, delvis för att jag kommer börja på mitt nya jobb direkt när jag kommer till LA, och delvis för att jag ville insupa det finaste från san francisco, typ vara på mina favoritplatser när solen skiner och sånt, och det går ju inte när jag ska jobba varje dag tills dagen innan jag drar.

så jag började min ledighet med storslagna planer, men sen blev jag sjuk och orkade inte så mycket. tråkigt. men hann iallafall med lite filmkollande (moonlight äntligen och så spider-verse på bio), strosande på stan och luncher och middagar med kompisar. har köpt möbler till nya lägenheten, har signat internetavtal och renter’s insurance, är vuxen nu antar jag men jag ligger fortfarande sömnlös när jag fantasiinreder. är pepp.

hoppas ni har det fint där ni är. är så glad att ni vill hänga med på mina LA-äventyr. det är som att ni är nära då, fast långt bort.

21

Kommentera

Det är alltid spännande med flytt, även fast det ibland kan vara jobbigt med att flytta sitt bohag och bo in sig i en ny stad ibland. Hur flyttar du? Jag har redan nu ångest över ännu en flytt, även fast jag vet att vi blir här ett tag 🙂

Vicky

verkligen ett stort projekt ja! men jag flyttar från ett jobb jag halvtrivs på och lägga med roomies till en ny egen lyxlägenhet och kul jobb typ, så jag är pepp iallafall! och får hjälp att köra ner allt, så blir en miniroadtrip 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.