2019-03-10

flyttar fyrahundra mil bort nu.

   

nu händer det. och vadå det visste ni väl redan tänker ni. jo men då visste ni mer än mig nästan, för det är som att jag själv vetat hela tiden fast samtidigt aldrig trott att det kommer hända typ. ni vet, usa, visum, jobb, lägenheter, pappersgrejer. livet. tvivel. men så händer det man just var på väg att ge upp på och just nu gjorde just det.

ni vet ju att jag varit i los angeles så himla mycket, speciellt senaste året. och under sommaren började tankarna gå från lös dröm om att bo där till att kanske börja försöka nysta i det så smått. om det skulle gå. vad det fanns för möjligheter. men arbetsmarknaden är så himla annorlunda där och min bransch är mycket mycket mindre där. åker man någon annanstans från att ha jobbat i silicon valley känns techscenen liten. och jag ville inte jobba på byrå. var förvirrad, och stötte på många återvändsgränder.

men sen runt slutet på hösten, någon kontakt här, några mejl där. googlingar och telefonsamtal. och kanske något som skulle kunna gå. hopp och pepp. och sen vad som kändes som det längsta juluppehållet. sen kom 2019 och nu händer det tänkte jag. någonting började ta form. och sen ännu fler mejl, sms, telefonsamtal om att det kanske inte går och att jag borde planera om.

hade verkligen halvt gett upp på det där jag hade lagt senaste månadernas energi på och mental stängt av lite när jag fick nya besked. det gick. det går. det kommer hända. och från att ha vänt och vridit på den här planen i månadsvis och tvivlat på den, gick allt plötsligt så snabbt.

och nu händer det. om två veckor flyttar jag till LA. <3

30

Kommentera

Men va spännande! Följer din blogg pga crush på SF men får väl inspireras av LA istället nu då… har varit där en gång och blev inte charmad. 😜

Vicky

haha aww!! typ 90% av alla jag pratar med (samt jag själv) ogillar LA första gången dom är där. jag fattade 0% av LA först och ba ”WHY”. men nu älskar jag det! häng på <3

Åh, der kom den! Så herlig!
Vet akkurat hvordan det er med slike usikre, krevende prosesser, og da føles det jo helt fenomenalt når brikkene endelig faller på plass. Hurra for nye eventyr i LA!
Jeg er så glad på dine vegne, Vicky – og jeg gleder meg enormt til å se deg igjen om noen uker! <3

Vicky

awww jaa hurra! <3 <3

Jess

Jag är relativt ny läsare och följer gärna med på ditt nya äventyr i LA. Men visst menar du 400 miles (eller möjligen km?) eller har jag helt missuppfattat var du bor? Lycka till med flytten och nytt jobb. Så härligt att läsa om en tjej som tar vara på sina möjligheter!

Vicky

haha jag menar amerikanska miles ja! helt rätt 🙂 försvenskade det lite i guess, men blir ju inte rätt då. AJA, låter bra iallafall hehe. men ja, häng på!! det blir kul!

Heidi

Ska bli så härligt att följa dig i LA :)!!

Vicky

så kul att du vill hänga med!!

Heidi

Glömde säga att jag älskar LA också ahhhh

Vicky

en bäst stad helt enkelt : )

Så jäkla kul Vicky! Härligt att det gick i lås till sist och att vi på bloggen får följa med. Lycka till! 🎈🎈🎈

Vicky

tack snälla! håller med, mycket glad över att det klaffar och att ni hakar på! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.