2019-03-07

wall street & the wing.

ok ett sista inlägg från new york kan vi väl ta. lite plock från det sista jag gjorde där innan jag hoppade på planet tillbaka.

tog en açaibowlsfrukke på pitanga i bushwick. bara jag, denna skönhet med kokos och bipollen samt citron- och ingefärste. mmmm.

sista dagen gick inte mitt plan förrän typ nio på kvällen, så jag tog dagen och hälsade på några av mina kompisar på jobbet eftersom det var tisdag. bl a här nere på wall street! jag jobbade här när jag bodde i new york 2016.

på byrån droga5 som ligger nere vid vattnet. fotade visst inget där inne men min gamla kompis och kollega albie drog med mig ut på lunch.

gullig.

sen drog jag in till soho och flotta female-only workspacet the wing för att hänga med yanjaa. OMG hennes enhörningsvibes denna dagen alltså, besatt. där satt vi och pratade ett par timmar om typ problematiska dudes eller vita kvinnor och privilegier och strukturer och typ kapitalism lol. mkt wokeness heeehe. är ju inte varje person man orkar prata om sånt här med men med yanjaa känns det skönt för vi har så många likheter i erfarenheter och åsikter. bäst!!

två grejer jag köpte: en croppad jeansjacka från opening ceremony som var på rea och såklart en hjärtmanikyr från paintbox som varje gång jag är där. den höll inte så länge denna gång dock!! ledsamt. *pengar flyger iväg-emojin*

tack för denna gång nevvis!!! lav ju.

15

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.