2019-02-28

från februari mot en mars.

wow jag är verkligen så så så oinspirerad dessa dagar. februari. typiskt. extra mycket så pga evigt regn och skitkallt överallt. längtar så mycket efter våren och efter nya äventyr. det ligger nya grejer vid horisonten och snart kan jag berätta om dem för er också, men inte riktigt riktigt än. vet ju dock att mars säkert kommer gå snabbt. känner på mig det. hade knappt fattat at det inte var januari längre och först nu när jag insett det är februari slut. hur??

hoppas på att mars kommer bli varmare och torrare, mycket solglasögondagar och häng med kompisar. vill typ bara vara i san francisco, ha kvalletid med vänner och vara NU. borde kanske gå på nåt museum (van gogh-utställningen är här i sf nu) eller på bio och beta av flera av oscarsvinnarna. kanske roma eller shoplifters.

mest är det kanske vädret, det ändrar liksom hela mitt VÄSEN när det regnar känns det som. jag är verkligen så känslig mot det, och är en av dom som verkligen verkligen ogillar regn (nä, tycker inte ens det är *mysigt* när man sitter hemma under en filt och dricker te faktiskt, får bara ångest av regn).

har tagit en vecka ledigt om ungefär en vecka. ser fram emot att inte behöva sitta framför en reklambyråskärm i nio timmar och istället strosa stan.

hej mars hoppas du blir fin.

12

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.