2019-02-19

brunchtallrikar som tavlor.

det har verkligen regnat så mycket senaste dagarna. vintrarna i bay area är inte speciellt vita, däremot jävligt blöta. en regnig söndag var jag över i oakland för att öka mysfaktorn i detta grå väder med brunch.

det var jag och min kollega joanna som var på shakewell. vi började med denna ljuvliga pull-apart bun som var som en varm kanelbulle med kanderade nötter. wow.

och så delade vi på en little gem salad och salmon flatbread. wow så gott. tänker att man kan efterapa nåt liknande hemma genom att värma typ ett pita- eller naanaktigt bröd, kräma på med crème fraîche, lax, olivolja, citron och nåt grönt, och skära upp i fyrkanter. detta var verkligen LIFE. skadar inte heller att det var så fint att kolla på.

det var en söndagsförmiddag i oakland det. hoppas ni håller er varma och torra såhär i februari, och inte halkar runt och sånt. kram.

15

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.