2019-02-11

när vi åt en regnbåge till brunch.

låt mig visa en fin brunch som var en total färgklick i kalla trista januari. den ägde rum på toasty sf, dom bjöd in mig för instasamarbete och det tackar man ju inte nej till. toasty gör open-faced sandwiches med en liten twist kan man säga.

kolla vilka tjusiga! jag tog med mig siri och vi beställde dessa väldressade nummer, och så chai plus gurkmejalatte (haaaa detta svenska namn låter så otroligt mindre sexigt än turmeric latte, nåväl).

kapris och ätbar (antar jag, åt den inte dock) blomma på min salmon toasty (avo, gurka, lax, kapris).

siris eggy toasy med avokado, ägg, och …… nån typ av groddar. plus blommis!

dessutom delade vi på denna galna UNICORN TOASTY, hehe. visst ser den sjuk ut. (i verkligheten mest cream cheese med karamellfärg och så sockersprinkles) men SÅ FIN.

kanske nåt att inspireras av denna vecka för att liva upp lunchen? 😉 hehe. tack toasty för att vi fick hälsa på och smaka på era grejer iaf! <3

11

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.