2019-02-08

back on track.

hejjjj. här här ni en som legat hemma sjuk typ lördag söndag måndag tisdag onsdag torsdag. KUL. men nu är  jag iallafall frisk tills om ett år, iallafall om man får lita på senaste årens mönster. förra året vid den här tiden var jag typ dödssjuk, och skulle dessutom sitta på nattflyg i sex timmar till new york och sånt.

nu är jag iallafall uppvilad lagom tills att det är helg igen, hehe. har bott i min säng och glott sååå mycket great british baking show masterclass, sveriges mästerkock (vars vinnare jag fick spoilad genom en insta story, buuu) samt kockarnas kamp (vars vinnare jag råkade spoila för mig själv genom att gå in på en av deltagarnas instagram, lolz).

helgen blir nog lite av varje — träning lite smått, kompishäng, mer netflix, och nån brunch. helt lagom mjukstart tillbaka in till verkliga livet.

hoppas ni hare fint. glad helg.

ackompanjerar förresten detta inlägg med den här bilden från ett ljustest från fotostudion på min byrå härom veckan, varsego.

12

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.