2019-01-29

i min väska.

det var över ett år sedan jag gjorde ett i väskan-inlägg, och eftersom jag dessutom har en ny väska tyckte jag att det var dags. vi kan väl kolla eller.

här är min nya väska! en flott brun balenciaga bazar shopper i storleken xs. och inuti då?

kalender. klarar mig inte utan en fysisk! samma weekly moleskine som jag haft senaste åren. i år klippte jag itu en supremesticker för att pimpa lite extra. och så ALLTID tuggummi, mitt enda beroende. lite olika märken, men just nu trident pga ett samarbete med dem.

har en plånbok från gucci som jag absolut älskar, och så ett nytt lypsyl från burt’s bees som luktar så gott av bivaxkaka.

av siri har jag lånat till minne av en villkorslös kärlek av jonas gardell. den är tjock, men lär ta mig igenom den så småningom, återkommer om det. passerkort till jobbet och hemnyckel som sitter på marc by marc jacobs-nyckelring som ser ut som en hotellnyckel. som att vara på evig semester. och så min fina rosa iphone 8 plus som spruckit i kanten.

den här rosa plastfickan får man när man köper smink från glossier. jag bär med mig en sån som innehåller penna, värktabletter, parfym, tide pen (bästa amerikanska uppfinningen för en som mig som alltid spiller), handsprit, plåster, och lite sånt. bra att ha-grejer helt enkelt. och så earpods pga har inte tagit mig tid (eller pengar) att skaffa airpods än.

det var det! en fin ensemble ändå väl.

8

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.