2019-01-13

outifts 2018: september till december.

OKEJ sista sammanfattningen av 2018 lovar! outfitåret september till december alltså. januari till april hittar ni här och maj till augusti här.

september.

hösten är ju sommar här ni vet och jag rockade baddräkt som body med vita shorts och vitt *fladder*.

en dag i LA var det svart på svart som gällde. gamla weekdaykjolen, en basic crop top från amazon och vans.

stack till new york och hittade en jättefin gammal quartzklocka på loppis. den stod still men tyckte den passade in så fint som smycke bland mina andra guldfärgade accenter, eller hur? ett cartier love bracelet (fejk), louis vuitton (äkta), och så nåt random armband jag tror en gammal kollega hade hittat på kontoret och gav till mig, lol.

köpte även hjärtformade solglasögon! saknades i mitt liv.

 

oktober.

drog till sverige och kände mig supersvensk i denna outfit. pippi långstrump-tröja (minns ni den trenden typ 2012??), min pappas jeansjacka, kashmirhalsduk från marc jacobs och en såå fin skepparmössa från monki som jag tappade bort typ en vecka efter jag köpt den!!! orkar inte med mig själv.

passade även på att gräva fram min vintage diorväska ur en kartong hemma i sverige. bars t ex tillsammans med t-shirt och jacka från zara.

såhär ser förresten zarajackan ut bakifrån, med ormpatch jag sytt på själv. älskar jackan typ 400% mer efter det beslutet.

halloween! jag, michael och julia var nalle puh-gänget. ursäkta min hemsnickrade sista minuten-outfit dock, tror jag bestämde kostym samma dag lolz.

 

november. 

på camp flow gnaw hade jag cykelshorts och magtröja en dag.

och odd future-tröja den andra dagen.

adidas x daniëlle cathari-collaben!!! ugh denna jacka och byxorna tillsammans var det snyggaste jag sett typ, men om till och med supermodellen kendall jenner måste ha klackar till kan ni tänka er byxlängden om man är 152 cm som jag. så jag sålde braxorna och behöll jackan.

magtröjan från gymshark är en favoritträningsoutfit!

 

december.

köpte den här fina regnbågströjan på monki när jag var i sverige och älskaren.

en dag hade jag och dessa brudar photoshoot i linne från west coast girl gang.

kallt men soligt? jeans på jeans, tunna strumpbyxor och raggsockor ofc.

och så årets sista kväll! detta var min nyårsoutfit. faktiskt sjukt nöjd med den fast jag improviserade detta på typ 2 minuter.

så kan ni få en bonusbild från december bara för att den är så härlig. detta var från min byrås julfest som var på djungeltema! jag hade gepardoverall och så fick jag en livs levande orm som accessoar!! sjukt ändå.

tack tvåtusenarton för alla outfits. eller ja tack till mig själv. varsegod varsegod. låt oss klä oss ännu fetare 2019 vettja.

7

Kommentera

Sista bilden är ju obetalbar! Love it.

Vicky

haha visst e den sjuk!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.