2019-01-08

mat 2018: september till december.

då var det dags att kika på sista delen av 2018 genom mat! januari till april har ni här och maj till augusti här.

september.

typ hälften av all mat jag åt 2018 var ju i LA eheh. tex lobster noodz på matfestivalen smorgasburg som händer på söndagar.

åt även kouign amann för första gången på hajpade sf-bageriet b. patisserie. gött.

sen flög jag till new york och åt brasiliansk brunch bestående av yoghurtbowl, pão de queijo och matcha. MUMZ.

jag testade även red rooster i harlem som jag varit pepp på länge! svensk-eritreanska kocken marcus samuelsson som driver. var underwhelmed dock 🙁

 

oktober.

började oktober i LA igen. på vegetariska brunchstället butchers daughter i venice! käkade ost- och äggcroissant bland annat.

sen flög jag till SVERIGEEEEEEeeeeE. åt sallad på pascal, omg det är såhär en sallad ska se ut vet ni väl. så god så god.

kanelbulle och 7-elevenkaffe på dramatens trappa i morgonsolen. en HÖJDPUNKT.

och så gjorde jag det svenskaste nånsin, käkade stekt strömming med potatis och lingonsylt. på skansen dessutom, lol.

 

november.

brunch gör en glad! speciellt om det är brunchboarden man kan snickra ihop själv på le marais här i sf. den till höger med croissant, yoghurt, granola, ägg, och getost är min.

tillbaka i LA och åt kokosbrödet som var livets godaste. från dinette i echo park!

på sage vegan bistro som också ligger i echo park käkade jag (lyssna noga nu) jalapeño cornbread pancakes med ris, avokado och bönor. med smör och sirap till. SÅ GOTT.

samt mitt livs första råa ostron! från grand central market i LA.

 

december.

i december fick jag mjölkfri kokosyoghurt på ett bloggevent som jag käkade med cashews en morgon.

en juldekadent varm choklad med pepparmint!

mer dekadens hehe. mango sticky rice toast på dessertstället u dessert story. herre så gott.

och så en gammal hederlig brunch: eggs florentine på el techos tak!

tack tvåtusenarton för all go mat. låt oss fortsätta detta år på liknande vis tack.

6

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.