2019-01-06

söndagshej.

hej från en regnig söndag i san francisco. det var så soligt och krispigt och kyligt och härligt hela julen och över nyår, men igår började det regna och nu säger väderappen att det ska hålla i sig så för alltid. eller ja, så många dagar framåt man kan se iallafall. E EJ PEPP. hatar regn men det får man väl inte säga i det här jävla landet!!!!! heh sk. jag spenderar iallafall dagen med att skippa träningspasset jag tänkte gå på (delvis pga regnet men också pga en förjävla träningsvärk från gårdagens crossfit) och stannar istället i sängen med <3 the great british baking show <3.

imorrn har jag uppkörning. vi får väl se hur det går, håll tummarna för att vädret, trafiken och alla andra omständigheter är på min sida.

nu i dagarna tänkte jag dra några sista recaps från 2018, lite mat, outfits, böcker kanske. sen blickar vi framåt!

puss.

6

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.