2019-01-03

sexton resor.

kikade igenom på resorna jag gjort under 2018 och alltså är typ overwhelmed över hur många fantastiska platser och stunder jag fått uppleva. sexton resor på ett år!! tänk va.

vill inte överdosera på oändliga scrollar av bilder men vill ändå köra en tillbakablick så har valt en bild för att symbolisera varje resa. vi kollar väl.

hawaii.

började 2018 med min pappa på hawaii. främst big island som är fyllt av lava och vulkaner. naturen e bäst.

las vegas.

direkt efter hawaii stack jag till vegas en helg och hann förutom blinkande kasinon även med vackra seven magic mountains i öknen utanför vegas.

new york.

stack till östkusten och catchade upp med alla mina kompisar i en av mina favvostäder i våras. det växlade mellan snö och sol, classic.

coachella.

i april drog jag och siri på megafestivalen coachella och såg beyonce och eminem och tyler och tusen andra live i trettiofemgradig värme. det var en dröm.

napa.

trots att jag bott i sf flera år var det första (och hittills enda) gången för mig i wine country tidigare i år! jag hoppade in i en snabb bil och brände upp dit : )

santa cruz + los angeles.

mina kompisar martin och carl var på besök från sverige, och vi bilade ner från sf genom färgglada santa cruz ända ner till LA.

arizona + utah.

på memorial weekend tog jag och jens en låååång roadtrip genom öknen i utah och arizona (total körtid kanske 25h?). monument valley, antelope canyon, bryce canyon och horseshoe bend bl.a. MAGISKT.

los angeles.

i juni drog jag till LA och delade på desserter och körde upp till mulholland drive med en kille jag gillade.

los angeles.

juli och årets kanske varmaste helg i LA. låg i solen i typ 10h denna helg och blev minst 3 nyanser brunare. <3

los angeles.

ja ni vet väl att jag spenderade en sjuk massa tid i LA 2018. denna gång hängde jag mest med rich, vi promenerade långt och länge och käkade frukt med tajín på santa monica pier.

new york.

i september åkte jag tillbaka till bästa nyc! gick på dagsfesten på moma ps1 och hängde med min nyc-bästis robert typ dygnet runt.

los angeles.

i höstas drog jag till LA igen, denna gång för att jobba på en konferens dock. var iofs mest fest, asmycket mat och kompisar, så det var helt ok ändå.

los angeles.

japp, ännu en gång här nere. jag och min bloggarkompis julia var på pr-resa och fick bo på flotta everly hotel i hollywood. vi tog en miljon bilder över hela LA denna helg minst.

stockholm.

UGHHH. efter nästan tre år fick jag äntligen åka hem till sthlm igen!! det var årets dröm alltså <3333 hemmiz.

los angeles.

årets näst sista resa var för festivalen camp flog gnaw. lineupen var så jäkla fet och mitt sällskap likaså! tony, roswell och gabe heeeej kompizar

los angeles.

staden jag inte kunnat slita mig ifrån sry. sista resan 2018, under thanksgiving, fick bli hit till min favoritplats igen. <3 fick uppleva LA uppifrån runyon canyon och kanske är det dags för mig att flytta ner dit så jag slipper slänga så mycket pengar på flyg detta år : )))

nä men skämt åsido SÅ TACKSAM över 2018 och dessa resor. älskar ÄLSKAR älskar.

8

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.