2019-01-01

hej tvåtusennitton.

hej på er, från nya sidan av året.

hoppas ni haft en fin övergång till 2019 med lyckat firande, oavsett om det varit megafest eller hemmakväll. jag skriver detta på förmiddagen den 31a fortfarande, men har planerat att gå på hemmafest och skåla i bubbel ikväll.

ser fram emot det nya året! 2018 var ett fett jävla år för mig. inga stora förändringar som jobb eller flytt eller sånt, men kände mig så mycket mer grundad i mig själv, gladare, mer säker. tror och hoppas att det bara är början på en hel fortsättning av detta liv fyllt av pepp och äventyr.

tror det här året kommer ha mer förändringar. tror det kommer bli läskigt och svårt, men välbehövligt för att jag ska kunna fortsätta utvecklas. vill ta genomtänkta och medvetna beslut, inte drastiska quick fixes i affekt. har lärt mig under 2018 att it’s a marathon, not a sprint. små, meningsfulla förändringar som leder till större välmående. jag tror på det, och vill fortsätta så.

gud blev detta sentimentalt nu?? kanske. det är ok. ser fram emot detta stora nya ark som är 2019. läskigt, men fyllt av möjligheter och äventyr. alltid äventyr.

8

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.