2018-12-24

ett julaftonshej.

hej och god jul på er. kikar in här lite snabbt med ett realtidsinlägg — ovanligt, jag vet! och ännu ovanligare skulle man kunna tänka sig denna dag. men jag har absolut ingenting för mig denna dag och det känns så himla skönt. mina roomies är bortresta så jag hänger i san francisco ensam i vårt stora viktorianska hus och kollar netflix. tränar, sover, äter. det känns så mycket bättre än det kanske låter. har inga julkänslor alls, delvis pga grått regn där utanför, men det är HELT OK. är lite grinchig så det känns skönt att ha lite lugn och ro :’) låter väl som en grumpy old man men så får det vara.

jag hoppas ni alla har det mysigt där ute i världen iallafall. och om ni inte har det, så är det bara någon dag eller två, och sen är allt back to normal igen. lovar. puss och god jul.

13

Kommentera

alltså låter ju bara sjukt skönt. ÄLSKAR att vara ”ensam hemma” om man bor med folk oavsett om det är ens ungar eller roomies eller whatever. känns så lyxigt?

Vicky

jaaaaa. spelar hög musik, struntar i att diska, gör vad jag vill. älskar deeeet.

midis

God jul fina vicky!! Håller helt med Ulrika också, världens lyx det här med att vara ensam hemma. Och skönt att få se andra varianter av julafton. tror det behövs. Vet i alla fall att jag behövde det förr. Kram!!!

Vicky

jaa tack hjärtis!! hoppas din jul var finfin <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.