2018-12-21

andra decembrar.

en gång för länge sedan sammanfattade jag december 2011, 2012 och 2013. nu har det ju gått några år till här på bloggiz. låt oss kika på åren ’14, ’15, ’16 och ’17!

2014.

mitt första hela år i usa (flyttade hit januari 2014). i december hann jag bevittna det sjuka spektaklet som är santacon innan jag drog hem till skandinavien igen. promenerade runt vinterviken med min pappa, och sen stack jag och jobbade i oslo. på nyår bar jag svart sammetsklänning och spelade galenpanna över middag.

2015.

året efter hade jag releasefest med detta gäng uppe till vänster för ett magasin vi skapat och så firade jag jul med siri och jens. sen gjorde jag samma som förra året, dvs en kortis i stockholm och så nyårshemmafest i oslo.

2016.

det här året bodde jag i new york om nån minns. hängde på fina schiller’s som dessvärre stängt sedan dess buhu. men detta år var det öppet iaf. siri flög över och hälsade på mig över julhelgen och vi brunchade såklart och gick på vackra museum of natural history.

2017.

förra året! var på en whole foods-fest i san francisco en snabbis innan jag flög till hawaii med min pappa i typ 2+ veckor. vi var överallt!! både runt över hela big island och kollade på sjuka vulkaner och tog helikopterturer och annat och på oahu där vi kikade på fina waikiki beach i honolulu samt besökte pearl harbor. en fet december ändå!!

ja och i år då hörrni??? jo jag ska bara ta det piano för en gångs skull. ska bli så skönt. hoppas ni har mysiga julplaner. puss.

6

Kommentera

vilket destillat av äventyr! men kanske just därför skönt att ta det lite lugnt för omväxlingens skull? jag ska fira ganska klassiskt julig jul i Dalarna hos svärföräldrarna i år, längesedan då våra barn varit så små allihopa att vi inte pallat göra nåt större eller typ förflytta oss. blir asnice. hoppas du får det fint och lagom lugnt resten av året!

Vicky

låter så mysigt! ja jag ska ta det så jäkla piano 🙂 ser fram emot. kram och god jul!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.