2018-12-16

livets desserter.

här kommer ett inlägg utan vidare syfte än att show off två drömmiga desserter jag snubblade över härom veckan. eller snubblade gjorde jag verkligen inte, jag hade följt detta dessertstället (u dessert story) på instagram länge och bestämde mig äntligen för att gå hit med min kömpis kriza.

till och med kaffet var gulligt presenterat. mustaschmugg och blomblad.

och! så! detta!!!! ser ni lr. nä men alltså detta är alltså mango sticky rice toast. tydligen är detta ”toast” hong kong style. som en stor mjuk vacker brödkub fylld av mango och glass och annat gött serverat med sticky rice, condensed milk och massa annat gött. nä fy tusan. årets godaste.

och så matcha mille crêpe cake. VA. jaha hörni, en sån här bra början på veckan får ni av mig. varsegoda.

7

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.