2018-12-13

lite photoshootbilder med bloggkollegorna.

häj! jag och flera bloggare jag hänger med här i sf jobbar ju med att göra samarbeten och content för olika varumärken då och då. såna grejer hamnar oftast på instagram för min del, medan det här på bloggen mest är glimtar från mitt liv liksom. men fick så fina bilder häromveckan från lite shoots med bloggkollegor som jag tänkte att jag kunde dela med mig av!

det var jag, sahra, april och julia som gjorde jeansreklam. SKOJA men ser väl nästan ut så hehe. nä det var för girl gang craft som är ett lokalt och kvinnodrivet märke som gör dessa snygga toppar, men också pins, accessoarer etc, och arrangerar event och workshops med.

vi fotade i vackra mission loft som är en supersnygg lägenhet som är delvis airbnb, delvis event- och plåtningsspace.

andra samarbetet som skulle fotas var för doordash. helt ok när man får äta upp rekvisitan sen! pizza från little star, mmmmmm.

här står vi härliga bloggare och beställer från doordash som vi aldrig gjort annat. :))))

och så var jag tvungen att ta lite egna bilder i mission lofts hängande korgstol aaaaah. lägger till denna på min önskelista btw, om det var någon som fortfarande funderade på vad dom ska ge mig i julklapp :)))

9

Kommentera

Asså gud vad fin du är! 🤩

Vicky

gullis!! tack!

Tanya

Fråga! Tycker du nu i efterhand att dina utlandsstudier varit värt dina studielån för terminsavgifterna? Eller känner du att du lika gärna hade kunnat plugga i Sverige och stå i princip skuldfri? Står i valet och kvalet men lånen skrämmer mig!

Vicky

hej! tiotusen procent värt alla lån i världen!! alltså pengar kommer alltid komma och gå men det är ju annorlunda med erfarenheter. man är ju bara ung en gång osv.
beror ju såklart på vad man är för typ av person och vad/var man vill plugga osv, men för mig som inte kände värsta bandet med sverige plus att jag pluggade reklam och nu jobbar i en stad med feta tech-löner var det så sjukt värt.
du kanske kan ta en utbytestermin eller så annars? så är det inte lika mycket pengar men du kan samtidigt uppleva livet som utlandsstudent!! jag pluggade två terminer i frakrike som en del av min svenska kandidat, det var så sjukt värt det med, samt billigt!

Vackra solstråle! <333

Vicky

ska du säga!! puss babeeee

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.