2018-12-06

sju nya beautyprodukter.

jag har lite nytt i min skönhetsrepertoar! låt oss kika.

glossiers stretch concealer i färgen medium. har inte använt glossiers concealer innan men passade på att testa. gillar den! den är inte för tjock i konsistensen men täcker ändå. känns smidig.

boy brow! glossiers hit-produkt som satte dem på kartan för de flesta (och så även myself included). denna ögonbrynsgel (jag använder färgen brown) är klyschigt nog produkten jag inte visste jag saknade innan jag testade. detta är typ min tredje-fjärde boy brow? älskaren.

fick ett par stycken ögonkrämer från k-beauty brandet dewycel. stora snygga tuber som innehåller koreansk magi (samt 5-peptide adenosine och edelweiss, tydligen) som hjälper trötta ögon och är hemligheten till att asiater ser tio år yngre ut. iallafall var det det deras pr-team skrev till mig. har inte testat den så länge än, men vad som helst är välkommet denna trötta kalla vinter.

köpte även lite på black friday-rean på sephora i LA. lip injection extreme (ehe på namnet) från too faced är ett läppglans som typ får det att sticka lite i läpparna (om ni vet vad jag menar??? ej så scientific beskrivet) så dom sväller lite lollll.

lilla burken och tuben är en duo från it cosmetics. cleanser och en *secret sauce* (anti-aging moisturizer hehe). gillar dom! inte för tjocka eller fettiga i konstistensen. om man ser snygg och fräsch ut på köpet är det ett plus antar jag.

längst ner är ett ögonfranslim från tarte! gillar det delvis pga det är en pensel och inte en tub, samt är svart och inte genomskinligt. som en flytande eyeliner typ alltså! samt sitter bra. älskaren.

det var det!! glad torsdag puss.

4

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.