2018-11-30

thanksgivingchill i min bästa stad.

ahhh låt mig berätta om underbara onsdag till måndag i LA! delar upp i tre inlägg eller så. här kommer onsdag, torsdag och halva fredag. såååå fint att få längre tid där nere än vanligt, pga thanksgiving ju ni vet.

landade alltså onsdag kväll och drog direkt in till chinatown där alla LA-kompisar skulle ses på melody lounge där vår vän david jobbar och vände plattor den kvällen. jag, chris och rich tog rökpaus emellan dansandet. fint att se dem igen!

och pga alla jag hänger med i LA är bartenders så var vi kvar sent och uppe till typ 5 på morgonen.

dagen efter var man trött. men det var ok, för det var thanksgiving day! bara chill, häng och mat alltså.

jag, david och rich gav och ut för att försöka hitta sen-brunch på nåt ställe som hade öppet denna jätteröda dag när typ allt är igenbommat. vi testade highland park.

är mkt mysigt där. men jag har ju en crush på LA och tycker att alla stadsdelar är mysiga iofs.

kindness and mischief var öppet, så vi hoppade in för en iskaffe (tänk att vi var tvungna att dricka iskaffe i slutet av november åh älskar kalifornien).

mitt thanksgiving-sqad.

det mexikanska bageriet delicias vägg i vägg var öppet med, så varför inte köpa typ femton olika bakelser för typ tio dollar??? som hittat.

men kanske behöver man äta mer än bara socker också, så vi hoppade in på en taqueria. sen fotade jag inget resten av dagen men spenderade iallafall thanksgivingkvällen med richs filipino-familj. var fint!

nu är det dagen efter och här är förresten min utsikt från mitt airbnb som låg mitt i echo park. så grönt och fint!

drömmen. på krypavstånd från echo park lake. var faktiskt min första gång här vid vattnet trots att jag prommat och barhoppat och shoppat typ två gator härifrån flera gånger.

som ett annat land! och sol och allt, älskar.

jag kikade runt i kvarteret för frulle och hittade dinette, som en liten kiosk där man beställer genom glaset och får grejer serverade genom en liten lucka. fint.

kokosnötsbrödet fick det bli för min del. kan bara säga att DET VAR EN DRÖM. typ godaste jag åt på hela min resa eheh.

satte mig här vid vattnet och moffade i mig (plus yoghurt och kaffe då, balans i guess). går ej att klaga på frukostsetup som denna. BÄST.

5

Kommentera

Ska åka till LA för första gången i april. Blev jättepepp nu 😀

Vicky

vad kul! mkt pepp å dina vägnar : ) ska försöka posta en liten LA-guide framöver!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.