2018-11-28

årets önskelista.

nu är det verkligen slutet av november hörrni. hur fort gick detta år? mindre än en liten månad kvar till jul. jag hade verkligen inte tänkt fira på något anmärkningsvärt sätt, men det är ju alltid kul att göra önskelistor, så varför inte. här är några grejer som hade varit kul att få i julklapp:

  • en liten resväska. alltså carry on-storlek. kanske på hjul, kanske duffel-style, vem vet? till exempel the carry-on från away.
  • airpods! jag har inte varit så på denna våg trots att jag jobbar på apple, men nu känns det som att jag är klar med hörlurssladdar och redo for lajf with airpods.
  • en mindre kamera. jag fotar med canon rebel t5 (den som heter eos 1200d i europa) men för varje dag som går känns den klumpigare och klumpigare. inte så poppis som innan att fota med stora systemkameror. tänker mig en mirrorless, kanske någon av dessa från sony?
  • 23andme! dna-testet alltså. vet inte hur det är i sverige men här i staterna har det blivit svinpoppis senaste åren att ta ett 23andme som visar procentandelen av vilka länder ens etniska bakgrund ligger på, men också fysiska grejer och sjukdomsanlag och sånt. mkt ballt.
  • körlektioner. eeeehhh jo jag har väl tänkt att jag ska lära mig köra nu i vinter. speciellt om jag ska flytta till LA en dag? är väl inte svintaggad men känner att jag måste! kommer behövde tusen lektioner minst känns det som. sponsra mig.

ptja, är väl typ det. önskar mig inte så mycket mer fysiska grejor. helst resor och äventyr bara. och så fred på jorden typ.

har ni nåt speciellt på er önskelista för i år?

4

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.