2018-11-22

mina thanksgiving-firanden.

glad thanksgiving! eller ni firar väl inte där hemma men här i staterna är det ju typ största viktigaste helgen på året. eller inte för mig personligen då, men jag klagar inte över typ fyra och en halv dagars-helg.

igår kväll (om allt gick enligt plan, skriver detta lite innan) flög jag ner till — surprise surprise — LA! hah. enda stället jag reser till numera som ni vet. ska rapportera med bilder och inlägg sen om alla mina äventyr där nere men först tänkte jag att vi kikar på mina tidigare thanksgivingar jag upplevt sedan jag flyttade hit. throwback incoming!

mitt första år i usa var 2014. firade med ett helt gäng svenskar hemma hos axel och johan. det var soligt och varmt för hela 2014 var drömväder varje dag och axel hade styrt traditionsenlig mat.

2015 tog jag mitt lilla pick och pack och bestämde mig för att flyga till san diego. miro, min gamla kompis från västerås pluggade nämligen där en termin så det passade lagom. han och alla hans kompisar är italienare dock så vi hade lite kalkon men mest pasta och rödvin, hehe.

året därpå, 2016, bodde jag i new york några månader om ni minns? därför var det nära och bra att ta ett snabbt litet flyg över till toronto på thanksgiving! min första (och hittills enda) gång i kanada. jag var helt själv denna resa, det var ganska skönt men toronto var ganska kallt och grått. men fint ändå obs no hate!

aaaaah förra året. 2017 var såååå fint! jag, hollye och rich bilade ner lååånga vackra highway 1 till LA! (om man tar snabbaste vägen och gasar tar det typ 5-6 timmar, men vi tog the scenic route och stannade ofta så det tog 14 lol). denna roadtrip är ett måste nån gång i livet hörrni, så fruktansvärt vackert. det var min fjärde gång i LA och det var här jag började bli kär i LA på riktigt. älskade denna resa så mkt!!!

 

och i år blir det ännu en thanksgivingtripp till LA. tror detta är min trettonde gång totalt och nionde i år. är som ett tvångsbeteende typ. tills jag flyttar dit iallafall.

glad helg på er hörrni. följ med på mina socal-äventyr på insta stories (@vickyverymuch) eller stay tuned här på bloggen för inlägg så småningom. puss.

3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.