2018-11-20

ögonen!

vad är det för spännande jag hittat på i helgen kanske ni undrar? jo alltså förutom att sitta hus- och kattvakt för min gulliga kompis julia har jag efter att ha typ lekt med tanken lite lätt i typ 10 år???? gjort lasik!!

opererat ögonen alltså! lasrat dem. i lördags hände detta. det var på lite halvimpuls måste jag säga?? haha. hade tänkt att fixa sån osynlig tandställning men just den tjänsten jag skulle använda klaffade inte just då och så vidare och så vidare, så då tänkte jag att jag använder dom pengarna till lasik istället!

allt gick verkligen smidigt. dock måste jag säga att, till skillnad från mina vänner som gjort det som typ sagt nåt i stil med ”det går på några sekunder och känns knappt” — det känns visst! det gjorde fan ont till och med och var läskigt som fan.

men! nu såhär två dagar senare har jag varit på första återbesöket och min syn är bättre än 20/20 vision?? hur sjukt?? svar: mycket.

hur som helst — otroligt peppad på detta nya liv utan glasögon och linser och en suddig värld och allt möjligt bök. rekommenderar å det varmaste. pepp!

7

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.