2018-11-16

festivalhelg i min favoritstad.

häng med på lite mobilbilder från helgen i LA vettja? min favoritplats alltså. detta var typ nionde resan på nio månader eller nåt sånt. sån e jag.

hur som helst. landade fredag kväll och tog mig till downtown där jag skulle bo i huset med ansiktet på! där har man ju gått förbi tidigare.

lördag var festivaldag nummer ett (av två). jag skulle möta upp gulliga kompisarna tony, gabe och roswell över en bit mat. det fick bli guisados i echo park! jag körde på tacos. frijoles y queso, pescado och camarones (JAJA eller bönor/ost, fisk och räkor men låter så äckligt på svenska!??!) på deras hemgjorda tortillas. yum.

sen knatade vi in mot dodgers stadium där camp flog gnaw ägde rum. posade vid pariserhjulet såklart, man är väl en instagrammare.

och så spenderade vi hela dagen med att kolla på spelningar!! har ca 0 bilder från dem men har sparat alla konserter till en highlight på min instagram, det är den med fjärilen som heter camp flog gnaw så klicka in där om ni vill kolla på typ post malone, asap rocky, sza, kids see ghosts, tyler the creator och annan fet hiphop.

dag två! söndagen alltså. gabe och ros är filipinos så vi startade dagen på LA rose cafe som är en filippinsk restaurang som ser ut som någons farmors hem. väldigt långt bort från polerade ljusa LA-cafeer hehe. tror knappt jag ätit filipinomat innan?? kanske pga att allt är kött typ hehe men denna crepe fylld med grönsaker slank ner iaf.

och precis som på lördagen hängde vi runt och glodde på spelningar mest hela dagen. så fett. typ lauryn hill, jorja smith, the internet osv. bäst lineup detta år!!

på måndagen hade jag tagit ledigt så jag skulle slippa flyga rakt in till jobbet svintidigt efter festivalen. så sjukt smart drag. brunchade med den här personen på alcove i los feliz och drack mimosas på små cavaflaskor utomhus. november i LA ändå!!!!

vi gick och såg bohemian rhapsody på bio (den var kul! tyckte om den) och på måndagskvällen svängde jag förbi mexikanska restaurangen broken spanish som flera av mina vänner pratat om och testade det ovanligaste (för mig då) jag kunde hitta på menyn. chochoyotes-soppa! med potatis och mexikanska dumplings. gött.

jahapp och på tisdagsmorgonen efter typ 2 timmars sömn var det dags att flyga tillbaka till tråkiga norra kalifornien!!!!!!! åhhh så ledsamt. aja tur att jag ska dit på torsdag igen lol. glad helg hörrni

4

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.