2018-11-08

mina favorit-fejkinfluencers.

att hundar och katter och alla andra möjliga varelser som blivit en typ av infuencers via sina egna instagrams är ju sedan gammalt, men har ni koll på 3D-modellerna som tagit influencer-instagram med storm på senaste tiden? alltså helt 3D-renderade låtsaspersoner som lever sitt modell-liv på insta. älskar dem. kolla några av mina favoriter:

@shudu.gram. shudu beskriver sig själv som världens första digitala supermodell. hon är helt ickeverklig men ser ju så på riktigt ut???? så otroligt renderad ändå. och övermänskligt vacker, pga, ja .. just det : ))))

(uppdatering: efter jag publicerat detta läste jag att shudu är skapad av en vit man vilket typ är problematiskt på flera plan …… låter denna post stå kvar men ville informera er. smh)

@lilmiquela. älskar miquela! hon har sån verklig personlighet i alla captions och en otrolig klädstil. jag blir helt klart starkt influencad av henne och henne hypeiga liv.

@blawko22. miquela är bästis med blawko, som också är en robot-hypebeast. dom är ett sånt jävla fett radarpar, men säkert jobbigt för miquela att vara blawkos bästa vän nu när han precis gjort slut med miquelas kompis @bermudaisbae, en annan 3D-person. :(((( rip

@lilmayo. en bonus som inte riktigt är 3D-renderad men som är hilarious ändå är lil mayo, en jävla savage ufo-hypebeast som lever gangstalivet med droger, kändisar, och pengaregn. älskar honom.

4

Kommentera

midis

Älskar detta!!!

Vicky

eller hur fascinerande!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.