2018-11-04

småbåtar, kanelbulle och älgen i guldig oktobersol.

en anledning till varför jag var i stockholm nyligen (förutom att typ bara ÅKA HEM igen efter nästan tre år) var för att dra till amerikanska ambassaden för att fixa lite visumgrejer. så jag befann mig på gärdet tidigt som satan en morgon, fixade det som behövdes fixas, och sen hade jag hela morgonen för mig själv. prommade genom typ hela östermalm, kolla bara:

fortfarande soluppgång (nåja, nästan) över småbåtshamnen vid nobelparken.

höstguld utav bara FAN. <3

vid djurgårdsbron tornade nordiska museet upp sig. helt klart ett av stockholms snyggaste museumbyggnader.

hotell diplomat i morgonmotljuset på strandvägen, höstiga stockholmsdrömmen ändå.

och alla småbåtar förtöjda under strandvägen var som små sagobåtar. ÄNDÅ. och färgen på vattnet ska vi inte ens tala om.

morgnar är SÅ FINA!!!! spec när dom glittrar i en oktobersol såhär och inga turister har hittat hit ner än.

 

gjorde det enda rätta när jag nått nybroplan och köpte en nybakt kanelbulle (japp det var doften som tog mig) på 7-eleven och satte mig i solen på dramatentrappan. sån jäääävla målbild för stockholm ändå.

stureplan hej.

och så hötorget! ingen sthlmstripp är komplett utan hötorget såklart. alltid samma här <3

humlegården nästa! jag gick i grundskolan här bredvid och har alltså spenderat typ 100000 timmar i denna park säkert.

om ni ser den där lilla blå flaggan längst till vänster på denna fasad så är det där jag gick i skolan. på tyska skolan alltså. privvad ändå i dessa flotta kvarter helt klart.

och så stockholms snyggaste hörn. älgen! <3

det var allt för vickys guidade stockholmstur denna gång!!!! glad söndag vettja.

5

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.