2018-11-01

torsdag.

har typ varit hemma från sverige en vecka bara och är redan trött på vardagen här i sf. snark. tur att mitt jobb har ledigt på fredag. allt känns väldigt november (var på väg att skriva oktober, men oktober- och novemberkänslorna är väl rätt lika oavsett) just nu. tråkigt på jobbet, har tråkig tandvärk, äter tråkig mat, ser inte så mycket sol pga sitter på ett tråkigt kontor och sånt.

men allt det där är väl kanske inte riktigt sant. solen skiner för kalifornien är ju alltid kalifornien ändå, och snart ska jag få tre långhelger i rad IGEN fast jag redan tagit två veckors sverigesemester, lyx ändå. man borde inte klaga men så gör man det ändå vet ni ju.

var så oinspirerad till detta inlägg och hade ingen bra idé om vad jag skulle blogga om men kanske lika bra! livet är faktiskt inte bara flotta hotell i LA eller guldskimrande alléer i vackra stockholmsparker (även om det helst kan få vara mest så). bloggare har tråkiga dagar med och härom dagen la jag TRE filter på mitt ansikte innan jag postade på stories (en instastory som var EN sekund lång, mind you).

tack för att jag fick ventilera hörrni. november kan vara tradigt som fan. men ikväll ska jag på bloggarevent iallafall! love the skin you’re in heter det, passande nog. kanske får lite extra posi-pepp av det.

HÖSTKRAM.

6

Kommentera

Alltså hjälp vilka härligt höstiga bilder, sååå fina! 🙂

Vicky

tack heidi! sthlm visade sig från sig absolut bästa sida! 😍

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.