2018-10-30

tusen nyanser av guld.

jag hade en så fin långdag med bästa wilda när jag var i stockholm. superhöstigt  var det med.

vi strosade genom alla de stockholmigaste stockholmsplatserna. vasabron.

kungsträdgården och jakobskyrkan.

dingla med benen på blasieholmskajen och så ljuset på drottninggatan vid riksdagen.

vi lunchade uppe på hermans pga hermans ju!! <3 och fina utsikten där.

fjällgatan 4 ever.

hej grönan! <3 önskar det vore sommar och man vore 12 eller nåt.

sen göttade vi in oss i hjärtat av södermalm. vandrade från fjällgatan ner mor ersta sjukhus och så korsade folkungagatan in till vitabergsparken.

sofiakyrkan som ju är stockholms topp tre vackraste kyrkor det vet alla.

i vitan var ljuset det guldigaste nånsin mellan alla trädkronor.

och wilda smälte in perfekt. hon är ett enda knippe av höstharmoni. <3

vi var fikasugna (speciellt jag på kaffe pga förjävlig jetlag), så då var det ju perfekt att pom & flora var runt hörnet då.

svensk kanelbulle hej!!!! <333 saknat dig!!

och sofos finaste kvarter med. så hemmakänsla att strosa runt här igen. södermalm känns så hemmamysigt och litet! såg typ 10 pers jag kände. kompisar, gymniasevänners brorsor, och daniel adams-ray till exempel.

efter jag kramat wilda hejdå hårt hängde jag kvar på sofo och mötte min gulliga gymnasiebästis jofina! vi fikade på blå lotus som om vi fortfarande var 19 och svängde förbi babylon där det var spelning och folk spillde ut på hela gatan för det inte var kallt <3

men istället för att bli packade på vodka som vi hade gjort på gymnasiet tog vi hissen upp till och himlen därtill och drack alkoholfri bärs istället och pratade om vuxenlivet. ALLTSÅ kunde knappt ta in denna dag och hur overkligt det var att vara tillbaka!!! knappt tre år ändå tänk

4

Kommentera

Så flotte bilder! Høsten i Skandinavia er nydelig. Godt å lese at det var fint å være hjemme, selv om det er et relativt begrep! 😘

Vicky

aww haha, verkligen relative, men stockholm är ju alltid stockholm. hoppas jag hinner oslo nästa gång, kram fina!

Fantastiskt hur du kan få mig att vilja turista i stan där jag bott hela mitt liv! Det är som att du visar Stockholms mest uttjatade vyer ur helt nya vinklar och allt skimrar i nån slags höstig rosa pastell. Blir alldeles pirrig av hur fint det är! Jag som aldrig riktigt trivts här. Och nu vill jag gå lånpromenad genom allt!

Vicky

men hallå eller!!! vad glad jag blir. kände likadant som du när jag bodde där men efter några år på annan ort ändras perspektivet lite 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.