2018-10-28

i november.

with cissi and agnes.

 

jag har ju fortfarande massor av sverigebilder att visa för er, men vill gärna blanda upp de inläggen med lite annat. tänkte skriva ner, både för mig själv och er, några grejer som händer framöver nu i november — när jag inte jobbar alltså (mina social media-goals är ju typ att få det att se ut som att jag inte jobbar utan bara reser hela tiden, men vill ju inte förvirra någon HELT om det är så att någon av er inte vet att jag jobbar som copywriter om dagarna hehe).

  • försöka komma tillbaka in i alla rutiner! mat, träning och sömn. allt det viktigaste som blivit rubbat efter långa sverigeresan. pga kul såklart, men jobbigt att ställa om och jetlag och allt. ska ta en vecka typ och försöka göra mitt bästa med RUTINER.
  • nästa fredag är jag ledig! NAJS. resenerven i mig rycker men ska på två weekendresor nu i november redan så får ge upp det denna gång hehe (annars försöker jag alltid resa nånstans på långhelger). ska väl bara sova, träna, och vara ute i san francisco-solen typ.
  • veckan efter det ska jag på festival i LA! camp flog gnaw. det är min favorit tyler the creator som arrangerar (och även en av headlinersen). PEPP
  • efter det förhoppningsvis en lugn återhämtningshelg i sf innan det är dags för ↓
  • thanksgiving! hade ingen aning om vad jag skulle göra i år mennnnnn är ju besatt av LA sååååå köpte biljetter ner dit igen ehe. bara nionde gången på nio månader. eh.

har ni nåt fint planerat för november?

 

in the sunset and at the ocean.
5

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.