2018-10-25

sthlm. <3

nu har jag sverigeat klart mig. de senaste två veckorna har jag spenderat i stockholm, min första gång tillbaka i sverige på knappt tre år. dessutom är dessa två veckor det längsta jag varit på besök  sen jag flyttade till usa för snart fem år sedan. hur sjukt!

ville vänta med att blogga om det tills jag var klar med stockholm av lite olika anledningar, men nu är jag iallafall tillbaka på amerikanska västkusten och har massa höstbilder från mitt sverigebesök att dela med mig av.

hade det SÅ fint, oväntat nog. eller det var såklart inte oväntat att det skulle bli fint att få träffa min pappa och alla mina vänner igen, men tidigare när jag rest tillbaka hit har det varit så stressigt och så mycket och jag har mått dåligt liksom. dessutom var jag innan jag reste så ledsen över att ha missat finsommaren i sverige och trodde hösten skulle vara vidrig. men sen landade jag och lyckades visst pricka in höstens två finaste veckor! alltså. mycket tacksam.

fick komma tillbaka och strosa längs långa hägerstensvägen där jag växte upp, fick se träden när de var sitt allra mest höstskimrande guldgula, vattnet vid slussen, hur ljuset faller på götgatsbacken, den prunkande ingången till christoffers blommor, sofiakyrkans torn över söder, och fått äta fantastisk sallad med de mest färgglada rotfrukterna på pascal. mer bilder, berättelser och inlägg kommer i dagarna.

älskar dig sthlm.

stockholm. 10/12. stockholm. 10/12. stockholm. 10/12. stockholm. 10/12. stockholm. 10/12. stockholm. 10/12. stockholm. 10/12. stockholm. 10/12. stockholm. 10/12. stockholm. 10/12.
9

Kommentera

och stockholm och jag älskar dig <3 hoppas att det blev bra allt. så djupt tacksam för vår dag ihop. den lever jag på tills vi ses igen <333

Vicky

bästa! tusen tack för finaste dagen <3 saknar dig redan!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.