2018-10-13

tre stylish platser i LA.

glad lördag och tack för det varma välkomnandet till JWHF! jag tänkte dra igång direkt med mina äventyr här så ni lär känna min blogg om ni inte gör det sedan tidigare och ser vem ni har att göra med, hehe.

jag bor ju i san francisco och flyer ofta ner till LA för att hänga. och så även förra helgen. kolla dessa tre snygga platser. himla fotogeniska med, gissa om kameran gick varm på dessa:
 

los angeles weekend.

först ut är the everly hotel i hollywood. jag och min bloggkompis julia var på blogg- och pr-resa förra helgen och fick bo här gratis. flott!
 

los angeles weekend.

stooooora ljusa rum i lobbyn med soffor, arbetsstationer och biljardbord.
 

los angeles weekend.

hotellbaren var ju inte fy skam heller. tog många bilder sittandes här, hehe.
 

los angeles weekend.

så fina lampor i hotellrestaurangen! vill ha. vet nån var dom kommer ifrån? allt ser så danskdesignat ut här.
 

los angeles weekend.

med takhöjd på minst tio meter kändes det som. smyg in här och häng om ni är i hollywood vettja.
 

los angeles weekend.

nummer två är alfred tea på melrose place. allt är rosa här, och hit går man för sin dagliga dos av boba tea. eller kokosnöt.
 

los angeles weekend.

muggar i alla nyanser av millennial pink såklart : ) och en liten bakgård ur bild då. gå hit och strosa runt fina melrose place! speciellt en söndag när det är farmers market också.
 

los angeles weekend.

sist ut är glossier som ligger runt hörnet från alfred. ni känner väl till glossier by now, dom är främst online men har några få showrooms (nyc, la, chicago).
 

los angeles weekend.

här är allt ljusrosa som sig bör, och så finns ett hemligt selfierum! gå dit vettja.

hehe, märks det på detta inlägg att jag är instagramkåt eller. ja men så är det att vara millennial och bloggare och dessutom bo i kalifornien. no shame!

9

Kommentera

alice

He he, vadå?

Vicky

haha, brukar väl säga så när jag känner mig lite fräck eller shameless. typ ta 100 bilder i baren utan att dricka nåt eller ta bilder enbart för instagram 🤷🏻‍♀️

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.