2018-09-23

labor day i williamsburg.

nyc. monday.

ok ok sista dagen från min tripp till new york nyligen. labor day monday alltså! kolla förresten dessa kopparfärgade fisknagelklippare jag hade köpt dagen innan. gulliga va!

nyc. monday.

iaf, jag gick ut sista morgonen i bushwick som ekade tomt.

nyc. monday.

helt öde var det. labor day är röd dag i usa (som första maj i sverige alltså) så folk sov väl eller var bortresta kanske.

nyc. monday.

jag dokumenterade min outfit och jättemopsen bakom mig med självutlösaren, hehe. hade nog tyckt att det var pinsamt i vanlig fall men var ju ingen där :))))

nyc. monday.

satte mig på en bänk i solen och åt en astråkig och skumgummig croissant. låter väl som en snobbig europé nu men den var så dålig att jag slängde den och köpte en ny på ett annat café. SOM OCKSÅ VAR LIKA DÅLIG!!!! vad i helvete. borde bara äta croissanter i europa.

nyc. monday.

vid lunch mötte jag upp robert och stack till domino park.

nyc. monday.

det ligger precis vid vattnet i williamsburg och man har sån här fin utsikt till manhattan på andra sidan.

nyc. monday.

supervarmt och fuktigt var det!! så new york-sommar.

nyc. monday.

vi skulle träffa janet för lunchhäng och stros.

nyc. monday.

robert <3

nyc. monday.

ganska ny park den här. det var min första gång här, och fint vare!

nyc. monday.

industriaktigt och grönt som möts i sedvanlig new york-anda.

nyc. monday.

hej janet! hade bara träffat henne en gång tidigare i mars, men vi klickade så bra, hon är så rolig. och skrattar jättehögt till exempel, sånt gillar jag!!

nyc. monday.

gullig glasstruck.

nyc. monday.

vi gick in på åland som är en klädaffär i williamsburg. den var stort och tyst där inne och vi försökte ta bandfoto i spegeln men tramsade för mycket.

nyc. monday.

ok vi klarade det på 5e försöket

nyc. monday.

new york på sommaren är det bästa, vill alltid vara här då. minns ni att jag bodde här 2016? oktober till december lol, sämsta månaderna. aja.

nyc. monday.

efter thaimatslunch gick vi till luckydog som är en bar som gillar hundar! vem gör inte liksom. det var såååå många där inne! typ tio stycken kanske, mysigt.

nyc. monday.

men vi hängde på deras bakgård mest, måste passa på sista timmarna innan flyget.

nyc. monday.

så där satt vi och svettades ihjäl typ. och så stack jag till newark så småningom och flög hem igen. lite deppigt men fint ändå efter fyra välfyllda nyc-dagar. <33333 snart igen hoppas jag.

 

last day from my new york trip: labor day! i started out in bushwick which was totally empty heh, then met up with robert and janet, hung out by domino park and then grabbed thai food in williamsburg before we chilled out at luckydog (a bar that <3’s dogs!! was at least like 10 dogs in there, v cute). after sweating in the sun for a bit, it was time for me to fly back to california.

thanks for this time nyc!! ily

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.