2018-09-20

jo men jag drar väl till LA igen då.

hur länge trodde ni egentligen jag kunde hålla mig borta från LA? ”one month” kommenterade tony på instagram och ja ganska precis. sist jag flög därifrån var det 19e augusti och ikväll den 20e september flyger jag dit igen. prick en månad ju.

om man räknar med coachella är det sjätte gången jag är i LA på ett halvår. i snitt en gång i månaden alltså! är besatt. vill så gärna bo där, men kanske måste ta och skaffa körkort då…

hur som helst, denna gång är jag där för att jobba på konferens och inte bara för sol och drinkar och färgglada äventyr som senaste gångerna. har en ledig kväll ikväll när jag landar, så kanske drar ut på drink med kompisar, sen ska jag jobba hela fredag em+kväll, heldag lördag, och så söndag em+kväll. hoppar på planet tidigt måndag morgon och drar direkt till jobbet.

det blir virvelvindigt och säkert svinjobbigt men också kul. konferensen är för en branschorganisation för people of color inom reklam och marknadsföring. ska bli fint.

lär säkert posta lite glimtar på insta stories, häng med där under helgen vettja. puss.

 

going to LA again this weekend. for the 6th time in 6 months (if you’re counting with coachella). ummm. i should probably just move there. this time it’s actually for work though, don’t think i’m ONLY tanning and sipping drinks. follow along on insta stories this weekend, i’ll probably be posting a few glimpses here and there. happy thursday friends :*

0

Kommentera

åh, hoppas du får det fint!!

tack hjärtat! LA e alltid fint hehe *onyanserad* puss!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.