2018-09-09

en rosa pastellvärld i brooklyn och divebarsmys i west vil.

JAHA är detta en reseblogg nu??? ja så går det visst när man bloggar mindre och reser mer. men inte mig emot! som ni vet var jag i new york förra helgen. det var labor day weekend så jag hade både fredag lördag söndag måndag ledigt, lyx.

nyc. friday.

flög iväg från sf torsdag kväll och landade lagom till frukosttid. det fick bli maman i tribeca. åt deras medelhavstallrik som inte var supergod men kaffe var det viktigaste ändå denna jetlagmorgon.

nyc. friday.

hej tribeca!!! var här i krokarna pga skulle hämta nycklar från min roomie för helgen, oscar.

nyc. friday.

saknat dig new york.

nyc. friday.

fun fact förresten att jag fick ett jobberbjudande från en reklambyrå runt hörnet här när jag bodde i new york för snart två år sedan och som jag sa ja till, men sen blev det visumkrångel (alltid visumkrångel suck!!!) så tog ett annat jobb (mitt nuvarande i sf) istället.

nyc. friday.

bodde alltså i bushwick hos mina kompisar jens, madde och oscar denna helg. jens var bortrest så det passade bra hehe. testade självutlösaren för att se hur man såg ut efter 20 minuters sömn på hela natten. godkänt eller?

nyc. friday.

ingen rast ingen ro, är ju i nevvan för tusan. maratonhängde med så mycket folk denna helg! mitt första var i dumbo.

nyc. friday.

med denna gulliga, yanjaa! hon e svensk med och vi har följt varann på ig ett tag men nu sågs vi för hon ville podda med mig. såklart sa jag.

nyc. friday.

vi sågs på the wing, som är ett female-only coworking space. skulle bli intervjuad i denna studion där bl a hillary clinton och cynthia nixon har blivit intervjuade i en av mina favoritpoddar call your girlfriend!!! var starstruck.

nyc. friday.

men poddutrustningen krånglade så det blev inget 🙁 nåväl. jag inspekterade pastellvackra the wing istället.

nyc. friday.

väggarna är bokhyllor färgkoordinerade med böcker skrivna endast av kvinnor. woop!! och så gömmer sig hemliga mötesrum bakom hyllorna.

nyc. friday.

vi lunchade! matchalatte som är min new yorkigaste cafebeställning och en sallad med typ majs och gurka och annat jag glömde pga var så trött. vi babblade i timmar, hade en liten fotosession i dumbo och kramades hejdå.

nyc. friday.

på kvällen (fick sova typ 20 minuter till häremellan thank god) skulle jag till west village.

nyc. friday.

för att träffa yasmine!! är väl ingen som minns henne?? men vi bodde iallafall i nice samtidigt 2012! och hängde hela tiden.

nyc. friday.

så fint att catcha upp på cowgirl som förresten påminner om det där stället vi firade hennes födelsedag på i södra frankrike för sex år sedan. tiden går men står ändå still.

sen skulle man kunna tro att jag gick hem och däckade men icke, drog ut i greenpoint och klubbade till klockan typ halv 3 på natten istället. 💁🏻

 

first day of my new york trip on labor day weekend! slept nothing on my red eye flight lol but had to push through the day haha. hung out with yanjaa at the wing and with my old friend yasmine who lived in the south of france when i did, in 2012!! time, guys, like what?

plusssss went out clubbing in greenpoint until like 2.30 am instead instead of sleeping cause who needs sleep in nyc.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.