2018-09-06

diagnos: ätstörd, ångestig, och så in i helvete normalviktig.

hej mina hjärtisar.

jag har haft en så himla najs och förjäkla intensiv fyrdagarshelg i new york utan sömn. har såklart fotat en massa som jag ska lägga upp här nu dom kommande dagarna (story highlight från denna resan ligger förresten på min instagramprofil), men medan jag redigerar alla dom tänkte jag ge er lite lektyr vettja.

jag har nämligen skrivit en ny krönika för just wanna have fun om vikt- och kroppsprat på sociala medier och lite tankar kring det. klicka på bilden för att komma till krönikan, och glöm inte att klicka på hjärtat under om ni gillar den! <3

puss och glad torsdag med er.

 

i’m back from new york and will tell you all about it soon. in the mean time, i’ve written a column but it’s in swedish sorry sorry sorry xx

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.